6 Mayıs 2016 Cuma

My Name Is Kongou!

Kancolle için "My Name Is Kongou!"
Evet, animesi beklenildiği gibi olmasa da Kongou ve Atago gibi iyi karakterlerin bilinmesini sağlayan Kancolle animesinden Kongou'nun konuşmalarından alarak "My name is" şarkısına eklenememle oluşturduğum versyonu karşınızda.

Kancolle - My name is Kongou

Persona 5 Sonunda Çıkıyor
[Playstation 3-4&Anime]
Normalde geçen yıl çıkması gereken ve ertelenen Persona 5 için sonunda dün beklenen açıklama yapıldı. Oyunun 15 eylül'de japonya versyonunun çıkacağı netleştirilirken aynı zamanda anime uyarlamasının(Persona 5 The Animation: The Day Breakers) olacağı haberi gecikmeyi biraz hafifletti. P3-4 müzik ve kıyafetlerini DLC olarak verilecekken oyunun ingilizce versyonu için 2017 bekleniyor.

Oyun hakkında verilen tanıtım videolarından ve uzun zamandır beklendiğinden dolayı beklentiler yüksek ama o beklentilerin tamamını karşılamasa da iyi olacaktır. Eski ruhların kullanılması nostaji etkisi yaratırken bossların gösterilenlerinin P4 etkisinde kalınarak saçma göründüğü söylenebilir.
 Geri kalan yorumları 16 eylülde başladıktan sonra ve oyunu tamamladığımda yapacağım.

Tanıtım Videosu 4

2 yorum:

  1. Kongou şarkısı güzel olmuş, touhou ve kancolle seven birinin yapması dahada iyi oluyor. Türkanimede phantasm ımı çevirdiğini gördüm. izlememe rağmen tekrar izledim güzel bir çeviriydi. Umarım izliyenler etkilenip touhou dünyasına atılırlar o güzel müzikleri herkesin dinlemesi lazım^^ (ve oyunları oynayıp kanser olmaları :p)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Phantasm, türkanimede sadece 3 bölüme kadar ekle. 2 ay önce 4 bölümü çıkardığımı söyleyip onlar ekleyeceğini söyleseler de öyle duruyor. 4.bölüm bu sitede var ve bir arada 5.bölümün çevirisine geçeceğim. Şu an ayrı bir touhou serisinin çevirisine odaklanmış durumdayım.

      Müzikleri ayrı bir boyut zaten ve yenileri eklendikçe ekleniyor. Yavaş yavaş bilinmeye ve yayılmaya devam ediyor :)

      Sil